The Next Visionary! 好開心我哋喺 #CES2021 線上展覽發佈嘅一系列AVITA新產品得到媒體熱烈報導, 特別係為Creator而研發嘅旗艦筆電ADMIROR II,突破性嘅 ‘三種相機 + 螢幕邊框環形燈’設計更獲得全球各地嘅高度關注!??? / 全球最大型電子產品展CES首次線上展覽巳完滿結束,AVITA全新產品系列亦首次於展覽中線上發佈,再次多謝大家支持及關注,下年CES再見!

AVITA@1月14日

The Next Visionary! 好開心我哋喺 #CES2021 線上展覽發佈嘅一系列AVITA新產品得到媒體熱烈報導, 特別係為Creator而研發嘅旗艦筆電ADMIROR II,突破性嘅 ‘三種相機 + 螢幕邊框環形燈’設計更獲得全球各地嘅高度關注!???
?立即睇AVITA 2021產品巡禮 ?
? youtu.be/YVruKYXG3S4
⭐ CES史上首次線上展覽
展覽日期 : 1月11至14日 (星期一至四)
展覽時間 : 7am-8pm EST (8pm – 9am HKT)
開幕時間: Jan 11, 7am EST (Jan 11, 8pm HKT)
?CES線上展覽詳情及登記參觀 : digital.ces.tech/
?立即參觀‘Nexstgo AVITA’展示區(登入後) : bit.ly/avita-ces
==================
www.nexstgo.com
#NexstgoCES #TheNextVisionary
#NEXSTGO #AVITA #DoWhatTheGiantsCant

全球最大型電子產品展CES首次線上展覽巳完滿結束,AVITA全新產品系列亦首次於展覽中線上發佈,再次多謝大家支持及關注,下年CES再見!
? ? ? #CES2021
?重溫AVITA 2021產品巡禮 ?
? youtu.be/YVruKYXG3S4
==================
www.nexstgo.com
#NexstgoCES #TheNextVisionary
#NEXSTGO #AVITA #DoWhatTheGiantsCant